Dierlijke medewerkers

Er wonen 5 paarden bij ons op de boerderij. Samen leven ze in een open stal. Ieder paard heeft een geheel eigen rol. 4 paarden worden ingezet bij het werken met kinderen.

  Mini therapiepaard Sunny Therapiepaard in opleiding Saartje Therapiepaard in opleiding Doramollie

Bella is eind 2021 bij ons gekomen. We doen veel grondwerk met haar zodat ze goed met mensen leert omgaan. In de toekomst gaan we haar leren hoe ze met kinderen kan werken aan de longe.

Sunny gaat graag mee uit rijden. Het liefst met het koetsje maar ook onder het zadel is ze een brave, soms wat ondeugende pony. Van Sunny kan je goed leren om op een respectvolle manier leiding te geven.

Saartje is de wijze dame in het gezelschap. Ze vindt het heel gezellig om opgetut te worden door de kinderen. Ook gaat ze graag mee wandelen en dan is het heerlijk zitten op haar rug.

Dora is onze ondeugd in het gezelschap. Ze is een verschrikkelijk gezellige dikke dame die altijd streken uithaalt.

Mollie is het veulen van Saartje. Ze is in de zomer van 2020 geboren en kijkt goed wat de anderen allemaal doen. Ze houdt er van om met Bella rond te rennen.

DieselDiesel bewaakt de boerderij. Hij is altijd heel blij met visite. Als je dat niet fijn vindt kan hij ook even achter het hek in een eigen stukje tuin.

 

 

 

 

 

gandalf

Gandalf is onze stalkat. Hij heeft zelf bedacht dat hij graag bij ons wil wonen. Het lijkt er op dat hij nog wel even zal blijven want hij geniet er enorm van als je lekker bij hem in het hooi komt zitten om hem een knuffel te geven

 

 

 

En dan hebben we nog kippen en minivarkentjes (Blackie en Hector heten ze) Allemaal dol op aandacht en een goede verzorging maar alleen voor kinderen die daar plezier aan hebben.