Dierlijke medewerkers

Er wonen 4 paarden bij ons op de boerderij. Samen leven ze in een open stal. Ieder paard heeft een geheel eigen rol. 2 paarden worden ingezet bij het werken met kinderen.

 Therapiepaard Rose Mini therapiepaard Sunny Therapiepaard in opleiding Saartje Therapiepaard in opleiding Dora

Rose is onze echte co-therapeut. Ze is een heel zacht en geduldig paard, voelt goed aan wat iemand nodig heeft en heeft aan een (spreekwoordelijke) knipoog van Stephanie genoeg om te begrijpen wat de bedoeling is.

Sunny gaat graag mee uit rijden. Het liefst met het koetsje maar ook onder het zadel is ze een brave, soms wat ondeugende pony. Van Sunny kan je goed leren om op een respectvolle manier leiding te geven.

Saartje en Dora zijn in opleiding. Waarbij Saartje het al wel heel gezellig vindt om opgetut te worden door de kinderen. Dora is onze ondeugd in het gezelschap. Ze is een verschrikkelijk gezellige dikke dame die altijd streken uithaalt. Ze is de grote vriendin van Rose. In de weide zie je hen altijd dicht bij elkaar.

DieselIndyIndy en Diesel bewaken de boerderij. Ze zijn allebei lief voor mensen en kinderen maar als je ze een beetje spannend vindt dan hebben ze ook stukjes tuin en hok waar ze opgesloten kunnen worden zodat ze niet bij je kunnen komen.

 

 

 

 

 

 

En dan hebben we nog geiten, kippen en een minivarkentje (Spekkie heet ze) Allemaal dol op aandacht en een goede verzorging maar alleen voor kinderen die daar plezier aan hebben.