Begeleiding en equitherapie

Stephanie Freriks geeft zowel individuele als groeps begeleiding evenals equitherapie Ik ben Stephanie Freriks. Ik werk sinds mijn 20e als leerkracht in het speciaal onderwijs. Op dit moment werk ik deeltijd op een cluster 4 school met kinderen met verschillende problematieken. Met die ervaring ben ik in de loop van de jaren steeds meer begeleidingswerk gaan doen.

Meer en meer gingen de kinderen graag mee naar mijn paard, wat mij uiteindelijk uitdaagde om de opleiding tot Equitherapeute te gaan doen.  In 2012 haalde ik mijn diploma equitherapie bij de Nederlandse Stichting Helpen met Paarden (SHP-E(NL)) en ook mijn diploma voltige instructeur niveau 2.

In 2018 deed ik de vaktraining; interventie met het paard. Een SKJ geregistreerde nascholing over de inzet van het paard bij de verbetering van executieve functies bij kinderen en tieners

Toen ik een huis vond met veel ruimte was voor mij het plaatje compleet. Kinderen de mogelijkheden en de ruimte bieden om zich te ontwikkelen in deze fijne rustige omgeving, daar ligt mijn uitdaging.